Vind je eigen weg  -  blog

Hier kunt u lezen wat voor resultaten ik heb geboekt met mijn coaching.

 

 

2018-08-12

Rots & water met kinderen van 4-11 jaar in Brognon

Dit jaar mocht ik de allerkleinsten in Brognon weer Rots & Water geven. Mijn dochter zat ook bij deze groep, dus zij kon voor het eerst ervaren wat Rots & Water inhoudt.
Wij hebben dit allebei als heel fijn ervaren: ik om het haar te leren en haar binnen de groep bezig te zien. Zij omdat ik dan de juf eens was. Ze vond het fantastisch!
Ik heb de kinderen spelenderwijs met R&W kennis laten maken. Stevig leren staan, samenwerken, elkaar helpen. Dan merk ik weer hoe fijn het is dat ik ook leerkracht ben. Ik kan elke keer weer terugvallen op mijn ervaringen binnen het onderwijs: simpele dingen als drama inzetten tijdens uitleg of opwarming voor een oefening. De kinderen zitten er dan meteen in, de betrokkenheid is extra groot en ze staan te popelen om aan de slag te gaan! Ik merkte dat zelfs de 2 oudste kinderen van 10 en 11 het hierdoor erg leuk vonden (ik werkte namelijk veel op kleuterniveau en groep 3 niveau omdat de meesten tussen de 4 en 7 jaar oud waren).
Aan het eind had ik gekozen voor een presentatie aan de hand van een grote tekening op behang. Ze mochten iets moois tekenen over de week en de oudsten mochten er een doel bij zetten dat zij nog wilden behalen. Iedereen vertelde over hun zelf gemaakte tekening en mochten er daarna doorheen rennen. Een groot succes!

Petra - 13:22:49 | Een opmerking toevoegen


E-mailen
Bellen