Coaching

Tijdens de coachingstrajecten zorg ik er samen met jullie voor dat jullie kind weer goed in z'n vel gaat zitten. Aan de hand van de hulpvraag die we samen opstellen, gaan we planmatig aan de slag voor het beste resultaat. Ik richt mij op een bepaalde doelgroep zoals je wel hebt kunnen lezen op de home pagina. Hierin heb ik mij gespecialiseerd, zodat jullie van mij ook de beste resultaten mogen verwachten. Hierdoor zet ik ook altijd standaard Rots & Water oefeningen in tijdens mijn coaching. Mijn doelgroep heeft hier baat bij en behoefte aan. Het is een duidelijke methode, waarbij heel actief wordt gewerkt. Heel anders dan op school en kinderen trekt dit enorm aan. Ze krijgen meer inzichten over hun eigen handelen en dat van anderen. Dit in combinatie met (creatieve) coaching, zorgt voor de beste resultaten. Tijdens de creatieve coaching komen kinderen makkelijker tot uiting van gevoelens en dingen waar zij in het dagelijkse leven mee te maken krijgen.Doelstelling Rots & Water


Doel van het Rots en Water programma is dat kinderen met meer gemak kunnen communiceren en leren omgaan met anderen. Dat zij zich goed voelen en bewust worden van hun eigen gedrag en dat van anderen en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Dit doel wordt bereikt door het ondersteunen en bevorderen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarbij is het belangrijk dat de ouders betrokken zijn bij het aanbod en de voortgang.

Het programma bestaat uit een prachtige combinatie van actie (spel) en momenten van zelfreflectie, kringgesprekken en schriftelijke reflecties op stencils e.d.

Tijdens de lessen van Rots & Water werken wij samen met en aan de thema's opkomen voor jezelf, zelfvertrouwen vergroten, grenzen aangeven, zelfverdediging, intuïtie, stevig staan, focus en contact maken met jezelf. Resultaat: fysiek en verbaal een sterker persoon! 


Beschikbaarheid

Buiten de schoolvakanties ben ik op de volgende momenten beschikbaar*:

maandag van 8.45 tot 13.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur

dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur

woensdag van 8.45 tot 13.30 uur

vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur

*In de vakantie kan de coaching doorgezet worden, maar dit alleen als beide partijen hier de meerwaarde van inzien.Voor vragen kun je het informatie/contactformulier gebruiken. Ook direct contact is mogelijk: 

06-23231192


                               Blote voeten pad kleuters

E-mailen
Bellen