Tarieven en vergoedingenTarieven (ex BTW)

 

Coaching

Losse sessie  € 65,-


Een traject van 5 individuele sessies voor kinderen t/m 13 jaar         € 350,-

bestaande uit o.a. ontspanningsoefeningen,

Rots en Water oefeningen, creativiteit en alles wat past bij jullie hulpvraag.                 


Een traject van 10 individuele sessies voor kinderen t/m 13 jaar       € 500,-

bestaande uit o.a. ontspanningsoefeningen,

Rots en Water oefeningen, creativiteit en alles wat past bij jullie hulpvraag.            


Innerlijke Reis

Een Innerlijke Reis voor kinderen t/m 11 jaar (1-1½ uur)                €   60,- 

Een Innerlijke Reis voor kinderen van 12 t/m 17 jaar (1 - 2 uur)       €   75,- 

Een Innerlijke Reis voor volwassenen (2,5 - 3 uur)                          € 100,-   


Online Sessies

Rots en Water           € 45,- per uur

Creatieve Coaching    € 65,- per uur

Innerlijke Reis           € 90,- per sessie


Individuele/particuliere begeleiding wordt contant afgerekend! Voor een afspraak die korter dan 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd, wordt 75% van de prijs in rekening gebracht. 


Bij vragen of het opgeven voor een training of proefles ben ik bereikbaar via het informatie/contactformulier of voor direct contact kun je bellen naar: 06-23231192.
Vergoedingen

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de Rots & Water trainingen. Zorg en Zekerheid is er daar één van. Daarnaast zijn er verschillende gemeentes die een weerbaarheidstraining als Rots & Water (grotendeels) vergoeden. Wat het beste werkt, is contact opnemen met je zorgverzekeraar en uitleggen dat je kind gericht op trauma's begeleiding krijgt van een coach en wat er precies op de factuur moet komen te staan om dit vergoed te krijgen. 

Als bovenstaande niet gelukt is, kun je zelfs bij je aangifte bij de Belastingdienst (het jaar erop) de kosten van de training aangeven onder bijzondere kosten. Bewaar dan wel mijn factuur goed!

Algemene voorwaarden

  • Alle informatie die door deelnemers wordt verstrekt aan mij als trainer, wordt vertrouwelijk behandeld en blijft strikt persoonlijk.
  • U heeft het recht uw bestelling of aanmelding tot 14 dagen na aanvraag zonder opgave van reden te annuleren.
  • De klant krijgt een bevestiging van ontvangst van de inschrijving of bestelling toegestuurd met daarin de data en betalingsvoorwaarden.
  • De taal waarin contracten (en informatie) zullen worden opgemaakt is helder en ondubbelzinnig.
  • Op het contract zullen de naam en gegevens van Vind je eigen weg vermeld worden, de begeleiding en diensten welke zijn inbegrepen en welke niet, de kosten, de betalingsvoorwaarden zoals de betalingstermijn en de wijze van betaling. De condities waaronder de training eventueel niet door gaat en de annuleringsvoorwaarden.
  • Alle deelnemers die zich aanmelden zijn er van op de hoogte dat participeren aan een Rots en Water training vrijwillig en op eigen risico is. Ze zijn zich er ook van bewust dat er tijdens de oefeningen fysieke verwondingen kunnen voorkomen als gevolg van het meedoen aan deze training.

E-mailen
Bellen