Welkom op de site van Vind je eigen weg

Hallo! Wat leuk dat je de site van Vind je eigen weg leest! Ik ben Petra van Elven en heb Vind je eigen weg in 2018 opgericht. Je hebt vast vragen over het aanbod en hoe er gewerkt wordt. Die ga ik zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

Vind je eigen weg biedt verschillende trajecten aan om kinderen weerbaar te maken, lekker in hun vel te laten zitten en angsten, trauma's en onzekerheden aan te pakken, te verwerken en los te laten.

Hoe schrijnend is het niet om te merken dat je kind niet naar school wil of durft. Of wanneer je kind niet helemaal lekker in z'n vel zit omdat het iets mee heeft gemaakt wat het nog niet alleen kan verwerken. En wat is het dan fijn als je hulp kunt inschakelen.

Helaas krijgen kinderen namelijk nogal eens wat voor hun kiezen:

* op school (pestkoppen, teleurgesteld en afgewezen worden, bevestigd krijgen dat je niet mee kunt komen met de klas, er niet bij horen, ruzies, verdriet, onbegrip, faalangst);

* thuis (scheiding, ruzies, onbegrip, verlies en de dood);

* tijdens sport (niet goed genoeg zijn, als laatste gekozen worden, uitgelachen worden......)

We doen ons best als ouder, maar soms weet je het gewoon niet meer. Je probeert te helpen, maar het gaat je ook aan het hart. Je voelt zelf regelmatig ook de pijn van je kind. Je begint door je energie heen te raken, je hebt geen handvatten meer, maar er verandert momenteel niet zoveel of zelfs niks. Dat is frustrerend. Laat mij jullie hierin ondersteunen zodat je het los kunt laten....

Ja, dat wil je als ouder natuurlijk niet horen, maar laat het los. Laat het aan mij over. Laat een professional aan de slag gaan met het gedrag van je kind, zodat jij weer heerlijk kunt genieten van de ouder zijn. Breng je kind bij mij en ik zorg dat jouw kind weer de oude wordt, weer opbloeit, lekker in z'n vel gaat zitten, thuis en op school (weer) gaat functioneren zoals je zou willen. De uitstraling heeft die je zou willen zien, gelukkig is, geniet van het leven. Voelt dat niet al fijn als je dit leest? Het is echt mogelijk. Samen gaan wij regelmatig in gesprek over de voortgang en als jullie vragen hebben over zaken die spelen. Jullie staan er dus niet meer alleen voor.Eén op één werken met een kundige coach aan jullie hulpvraag. Alle tijd, rust en ruimte voor jullie kind en jullie vragen. Ik ben er klaar voor! Jullie ook?

Meld je hier snel aan voor een kennismakingsgesprek!

Hopelijk zie ik jullie gauw in mijn praktijk.


Hier alvast een E-book van mij, gewoon een cadeautje. Hierin staan gouden tips om snel lekker in je vel te komen zitten! Veel leesplezier:

Een krachtige groet,

Petra van Elven


 Creatief Kindercoach                                                                                                        Rots & Water trainer                                                                                               Innerlijke Reis coach

E-mailen
Bellen