Vind je eigen weg  -  blog

Hier kunt u lezen wat voor resultaten ik heb geboekt met mijn coaching.

 

 

2018-12-08

Reiki behandelingen

Sinds dit jaar mag ik Reiki behandelingen geven. Ik kan hier enorm van genieten, want ik geef niet alleen veel aan de ander, nee ik krijg er zelf ook zoveel voor terug: rust, ontspanning en hele fijne reacties van mensen!

Een jongen met de diagnose ADHD heb ik laatst een behandeling gegeven. Tijdens de Reiki behandeling merkte ik dat hij steeds rustiger werd. Hij kon zich volledig ontspannen. Fijn om dat te kunnen bieden aan mensen.

Ervaringen van mensen die ik regelmatig in mijn praktijk mag behandelen:

“Na de eerste reiki behandeling heb ik eindelijk weer eens goed kunnen slapen. Mijn rugklachten zijn weg, het is zeker voor herhaling vatbaar!” (man 35 jr)

“Ik kon na de behandeling heerlijk slapen. De volgende ochtend werd ik uitgeslapen wakker. Ik doe de behandelingen voor ontspanning en rust, maar hopelijk kan Petra ook mijn menstruatieklachten (overgang) verhelpen met Reiki.” (vrouw 58 jr)

“Ik kom zeker weer langs voor een behandeling, want het was heerlijk! Mijn rug voelt ook stukken beter aan. ( vrouw 42 jr)

Hopelijk mag ik meer mensen helpen met hun klachten. Voor meer informatie over de Reiki behandelingen, kun je het tabblad Reiki lezen. Zie ik jou ook binnenkort bij mij in de praktijk?

Petra - 21:15:10 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own commentsE-mailen
Bellen